Aanmelden

Bedankt voor  jouw interesse en vertrouwen in een traject bij Zero&sano. We zijn enorm trots dat je deze stap samen met ons wilt zetten! Met onderstaand aanmeldformulier kun je een voorkeursdatum en -tijdstip aangeven waarop we contact met jou op kunnen nemen om je aanmelding te bespreken. Wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen.

Bevestigingsmail

Nadat je onderstaand formulier volledig hebt ingevuld en verstuurd, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.   Daarnaast nemen we binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op (tenzij je op dit moment in een kliniek zit). Mocht je de bevestigingsmail niet zien in je mailbox, bekijk dan voor de zekerheid even je spamfolder.

Voorkeurslocatie

Let op: In het aanmeldformulier vragen we onder andere voor welke locatie jij een voorkeur hebt. Dit gaat enkel om een voorkeur, het is vooral belangrijk om te weten waar jij niet geplaatst wil worden. Tijdens de intake kijkt ons team samen met jou welke locatie het meest passend is. Zo is de locatie Zwolle bijvoorbeeld voor jongeren van 16-25.

Naast de leeftijd is de beste plek natuurlijk van veel meer factoren afhankelijk, die we na de intake met je kunnen bespreken.

Contact

Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord via 0180 745 273, op werkdagen van 9:30 tot 17:00 uur. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van ons contactformulier.

 
Aanmeldformulier Zero&Sano
Gegevens contactpersoon

Wanneer kunnen we contact met je opnemen?
Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden, maar door de grote drukte kan het zijn dat we hiervan af moeten wijken
Gegevens Deelnemer


Zero&Sano is allen beschikbaar voor mensen die een 10 acties of 12-stappenprogramma hebben gevolgd.


In veel gevallen geeft de gemeente een WMO-indicatie af op basis van een maatwerkvoorziening, inclusief de componenten woon- en leefgeld. De gemeente vergoedt dan de huur en een deel van het levensonderhoud.