Team Zero&Sano

Ondanks de verschillende locaties door heel Nederland zijn er een aantal dingen die je overal bij Zero&Sano zult tegenkomen: compassie en oprechte aandacht voor elkaar, veiligheid, gelijkwaardigheid en doelgerichtheid. Die krachtige eenheid hebben we maar aan één ding te danken: ons prachtige team.

VAKKENNIS EN ERVARINGSDESKUNDIGHEID

Bij Zero&Sano werken alleen (gediplomeerde) professionals binnen ieder vakgebied. Velen daarvan zijn ervaringsdeskundig. Zij kennen het klappen van de zweep. Ze weten waar onze bewoners doorheen gaan en je houdt ze echt niet voor de gek. Onze bewoners waarderen onze ervaringsdeskundigen én hun aanpak. Maar, ervaringsdeskundig of niet: bij Zero&Sano is iedereen gelijk en iedereens bijdrage aan het geheel is even belangrijk.

LANDELIJK MET EEN SCHEUTJE ROTTERDAM

Dat Zero&Sano is ontstaan in Rotterdam merk je zelfs een beetje in locatie Roermond. Alles draait op al onze locaties om onze bewoners en wat zij belangrijk vinden. Hoe we dat doen? Niet zeuren, gewoon de mouwen opstropen. Zo doen we dat bij Zero&Sano.

BETROKKEN BIJ BEWONERS EN BIJ ELKAAR

We werken met veel plezier en we zijn super gemotiveerd om het beste uit iedereen te halen; zowel uit bewoners als collega’s. We investeren veel in iedereens welzijn en checken dagelijks bij elkaar in. Bij Zero&Sano werken dan ook alleen mensen die vanuit oprechte betrokkenheid en compassie iets willen betekenen voor een ander.

Meer weten?

Wil je meer weten over het team? Neem dan contact op via ons contactformulier. Of is jouw interesse gewekt en lijkt het je wel wat om onderdeel te worden van team Zero&Sano? Bekijk dan snel onze vacatures. 

VACATURES
 
Stel een vraag