Naastenavond voor familieleden en partners

Ben jij benieuwd wat je voor jouw naaste kunt betekenen tijdens zijn/haar terugkomst? We vinden het bij Zero&Sano belangrijk om familie en naasten zoveel mogelijk te betrekken en om deze banden te herstellen en/of versterken. Zero&Sano biedt familie- en naastenavonden waar informatie wordt geboden, maar waar ook ruimte is om verhalen te delen en herkenning te vinden bij elkaar.

Zero&Sano ziet het betrekken van familie en naasten als essentieel voor herstel van de bewoners. Het versterken van deze banden is dan ook een belangrijk doel binnen het traject bij Zero&Sano. Wij gunnen jullie namelijk samen weer een stabiel, fijn positief en gemotiveerd leven, want dat verdienen jullie.

Aanmelden naastenavond

Tijdens onze naastenavonden geven wij tips & tricks en leggen wij het contact tussen jou en andere naasten van onze bewoners. Ben jij benieuwd en wil jij jezelf, je partner en/of kinderen aanmelden voor een van de naastenavonden? Dat kan door middel van het invullen van het onderstaande formulier.Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens gebruikt mogen worden voor de verwerking van mijn aanmelding voor de familie- en naastenavond bij Zero&Sano. Deze gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden en kunnen te allen tijde op mijn verzoek weer worden verwijderd. Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens, zie onze privacyverklaring.

 
Stel een vraag