Over werken bij Zero&Sano

Zero&Sano heeft verschillende locaties door heel Nederland, waar we een veilige thuishaven bieden om verder te werken aan herstel. Op elke locatie voel en je zie dit, net als de kernwaarden die verankerd zijn in het DNA van Zero&Sano: respect, openheid, eerlijkheid en bereidwilligheid.

Wij zijn er om (jong)volwassenen in een veilige, inspirerende en beschermde woonomgeving te leren zichzelf te zijn en het beste in de jongeren omhoog te halen. ​We helpen vanuit gelijkwaardigheid hun unieke kwaliteiten te (her)ontdekken en stimuleren bewoners hun eigen toekomst te bepalen zodat zij binnen één jaar (weer) succesvol deel nemen aan de maatschappij. Ons succes hebben we maar aan één ding te danken: ons prachtige team.

YES WE CAN HEALTHCARE GROUP

Sinds 2021 is Zero&Sano onderdeel van de Yes We Can Healthcare Group. Yes We Can Clinics, dé jeugdkliniek voor jongeren en jongvolwassenen met psychische problemen, verslavingen en gedragsproblemen, werkt al jaren samen met Zero&Sano. Jongeren die na hun klinische behandeling niet terug naar huis kunnen komen vaak bij Zero&Sano terecht. Honderden jongeren die naar Zero&Sano gingen, stonden na één jaar weer volledig op eigen benen. Dát is volgens Yes We Can Clinics en Zero&Sano het doel van beschermd wonen. Vanwege de gelijkwaardige missie en visie van beide organisaties, hebben zij de krachten gebundeld binnen de Yes We Can Healthcare Group

Christiaan

Christiaan vertelt over zijn werk bij Zero&Sano.

ONTWIKKELING EN KANSEN

Als onderdeel van de Yes We Can Healthcare Group kan Zero&Sano collega's veel ontwikkelkansen bieden. Alle organisaties binnen de groep leren van elkaar en samen zorgen ze ervoor dat ieder mens op de juiste plek zit binnen de gehele organisatie. Er zijn dan ook veel doorgroeimogelijkheden voor collega's binnen de groep.

WERKEN BIJ ZERO&SANO

Als collega bij Zero&Sano ben je van nature nauw betrokken bij anderen. Je geeft oprecht om anderen en hebt een natuurlijke drive om iemand vooruit te helpen. Of het nu gaat om collega's of bewoners. Bij Zero&Sano staat persoonlijke aandacht altijd centraal. Dagelijks checken collega's in bij elkaar en wordt er op hoog niveau aandacht en ondersteuning geboden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Loop je ergens tegenaan? Heb je moeite met loslaten? Gaat het privé niet helemaal lekker, of juist hartstikke goed? Alles mag gedeeld worden en van iedereen krijg jij een luisterend oor.

Niet zeuren, gewoon de mouwen opstropen.

Dat iedereen zo nauw betrokken en empathisch is, wil niet zeggen dat we niet met de poten in de modder durven te staan. Zero&Sano is van oorsprong gewoon Rotterdams en dat merk je zelfs in locatie Roermond. Soms is het bikkelen en soms moeten we keihard confronteren, maar ook dát doen we vanuit ons hart. Alles om de bewoners in hun eigen kracht te zetten en weer terug op de rit te krijgen. 

EEN MIX VAN PROFESSIONALS

Bij Zero&Sano werken alleen (gediplomeerde) professionals. Velen daarvan zijn ook ervaringsdeskundig. Juist omdat zij weten hoe het is, vindt Zero&Sano de inzet van ervaringsdeskundigen ontzettend belangrijk. Maar, ervaringsdeskundig of niet: bij Zero&Sano is iedereen gelijk en iedereens bijdrage aan het geheel is even belangrijk.

Verschillende vakgebieden bij Zero&Sano zijn:

  • (Senior) Persoonlijk Begeleider
  • Ervaringsdeskundige coach
  • Locatiehoofd
  • Staffuncties

Werken bij Zero&Sano?

Wil je meer informatie over werken bij Zero&Sano? Neem dan contact op met onze recruiters van de Yes We Can Healthcare Group via [email protected]. Enthousiast geworden om onderdeel te worden van Team Zero&Sano? Check snel onze vacatures en solliciteer!

VACATURES
 
Stel een vraag