Beschermd wonen

SAMEN 

Bij Zero&Sano woon je samen met meerdere bewoners in een sfeervol ingerichte woning. Hier is het altijd 100% veilig, zodat jij je er altijd prettig voelt. Je krijgt je eigen slaapkamer, de woonkamer en keuken deel je met jouw huisgenoten. Samen draag je zorg voor jullie leefomgeving.

DAGBESTEDING

Dagbesteding is een belangrijk onderdeel van Beschermd Wonen bij Zero&Sano. We zorgen voor een gevarieerde, positieve dagbesteding, die precies aansluit bij jouw individuele behoefte en wensen. Hier lees je meer over de dagbesteding bij Zero&Sano.

Pieter

Pieter legt uit waarom hij koos voor Zero&Sano en hij blij is met die keuze.

24/7 BEGELEIDING

Bij Zero&Sano vinden we het belangrijk dat je zoveel mogelijk leert om zelfredzaam te worden. Daarom heeft iedere bewoner zijn eigen persoonlijk begeleider en zijn eigen begeleidingsplan. Bovendien is er op iedere locatie 24/7 begeleiding bereikbaar om je te helpen met ondersteuningsvragen en om de dialoog aan te gaan over specifieke wensen en behoeften. Lees meer over persoonlijke begeleiding bij Zero&Sano.

GEZONDE LEVENSWIJZE

Beschermd Wonen betekent ook dat we je helpen om een gezonde levenswijze te krijgen. Niet alleen met sport en ontspanning, maar ook met gezond eten. Hierbij ondersteunen wij je van boodschappen doen tot leren koken.

HONDERD PROCENT VEILIG

Dat is hoe beschermd wonen écht hoort te zijn: 100% veilig en beschermd. Het gebruik van stimulerende en/of verdovende/geestverruimende middelen is niet toegestaan bij Zero&Sano. We zorgen voor de juiste balans qua bewoners in onze huizen en al onze locaties liggen in fijne woonwijken en omgevingen. Samen zorgen we ervoor dat de sfeer in de huizen goed is en jullie leefomgeving netjes is en blijft. 

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor zorg van Zero&Sano? Maak dan gebruik van ons aanmeldformulier. Heb je nog vragen? Wij staan je graag te woord op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur via +31 (0)40-211 0311.

Aanmeldformulier
 
Stel een vraag